Hinnasto

Jäsen- ja kertamaksutAlle 15-vuotiaatAikuiset
Jäsenmaksu(Voimassa ostohetkestä 31.7.2019 asti)50 €55 €

Pelimaksu

  • K15/K18 vuorot
  • Airsoft Academy

15 €

Jäsenet: 10 €

15 €

Jäsenet: 10 €

Room Escape

PelaajiaHinta €
4 pelaajaa125 €

5 pelaajaa

140 €

6 pelaajaa

155 €

7 pelaajaa

170 €

8 pelaajaa

195 €

9 pelaajaa

210 €

10 pelaajaa

225 €

Yksityistilaisuudet

Back Alley CQC järjestää vuosien kokemuksella mm. polttareita, syntymäpäiviä, tyky-päiviä sekä erilaisia yritystapahtumia.

Pelaaminen on yhdistelmä hikiliikuntaa, päätä huimaavaa adrenaliinia sekä ikimuistoisia tilanteita! Airsoft takaa huikean tunnelman eikä pelaaminen ole vain ryppyotsaista pisteidenlaskua. Tulette varmasti viihtymään; ikään, kuntoon tai sukupuoleen katsomatta!

Osallistujilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta lajista. Me järjestämme kaiken tarvittavan ja tapahtumissa on aina ammattilainen mukana vetämässä pelejä. Löydä sisäinen toimintasankarisi ja järjestä tapahtuma, josta tullaan puhumaan vielä pitkään!

Hinta neuvotellaan erikseen. Hinta riippuu tilan vuokra-ajasta, osallistujamäärästä, varustevuokrasta sekä mahdollisista lisäpalveluista.

Ota yhteyttä sähköpostilla, puhelimella tai sivun lomakkeella, niin räätälöidään teille adrenaaliinin huuruinen paketti. Yhteystietomme löydät täältä.

Välinevuokraus

Välinevuokraus viikkopeleihin 
Aloittelijan paketti*35 €

Kertaviritteinen pistooli

5 €

Kypärä ja maski

5 €

Suojahansikkaat

5 €

Taisteluliivit

5 €

Polvisuojat

5 €

*Aloittelijan paketti sisältää sähköaseen, ladatun akun, lippaan, kuulat, kypärän, suojamaskin ja hansikkaat. Tarvitset mukaan omat sisäliikuntavarustuksen ja omat pelikengät.