Pelikalenteri

Ennakkoilmoittautuminen pelivuoroille on pakollista. 

 1. Avaa tapahtuma painamalla tapahtuman linkkiä.
 2. Ilmoittaudu mukaan ylhäällä olevasta ilmoittautumispainikkeesta.

Viikkopelit: Airsoft+

Nopeatempoisia pelejä kilpailuhenkisille aloittelijoille ja harrastajille

Viikkopelit: K15

Kaikille 15 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille Airsoft-harrastajille, sekä lajista kiinnostuneille aloittelijoille.

Viikkopelit: Airsoft Academy

Se aito ja alkuperäinen Airsoft Academy on 10-14 -vuotiaiden oma tapahtuma. Olemme järjestäneet säännöllistä junioritoimintaa Airsoftin parissa jo vuodesta 2010. Academy opastaa juniorit sosiaalisen ja liikunnallisen harrastuksen pariin turvallisesti ammattilaisten vetämänä.

Back Alley Special: K18 Sunday Service

Kaikille 18 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille pelaajille. Toiminta painottuu taktisiin, yhteistyötä vaativiin pelimuotoihin höystettynä ripauksella realismia. Tehoraja 1,2j.

Loading Tapahtumat

Tapahtumat - maaliskuu 2019

Tapahtumat Search and Views Navigation

Calendar of Tapahtumat

Calendar of Tapahtumat
maanantai tiistai keskiviikko torstai perjantai lauantai sunnuntai
25
26
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
+ Vie tapahtumat
 • Jotta voit pelata The Back Alley CQC:llä sinun tulee täyttää Vastuuvapauslomake (yli 18 vuotiaat) tai Alaikäisen osallistumislupa airsoft-peliin” -lomake (alle 18 vuotiaat). Lomakkeet löydät tältä sivulta. Valitsemasi lomake tulee täyttää ja toimittaa pelinjärjestäjälle ennen peleihin osallistumista. 

  Vastuuvapauslomake

  Alaikäisen pelilupa.

 • Säännöt viikkopeleihin

   

  1. Aseesi tehon tulee olla alle 1 joule. Aseet testataan paikanpäällä, eikä rajan yli ampuvilla aseilla saa pelata.
  2. Viikkopeleissä käytetään vain kertatulta.
  3. Kypärän käyttö on kaikille pakollista. Alle 15-vuotiaille myös koko kasvot suojaavan maskin tai hihnalliset lasit + alakasvosuojan käyttö on pakollista. Muille niiden käyttö on suositeltavaa.
  4. Suosittelemme polvisuojien käyttöä sekä hansikkaita.
  5. Sijaitsemme Töölössä, muista siis saapua peleihin ase ja varusteet oikein pakattuina. Älä saavu paikalle täydessä varustuksessa ja ase kainalossa.
  6. Muista pitää hauskaa!
 •  

  ”Aseeni ampuu 0.2g kuulalla 103 m/s, saako sillä kuitenkin pelata teillä?”

  Ei saa. Aseen teho on yli 1 joule. Apua aseen tehojen laskemiseen löydät vaikkapa täältä:

  http://www.juoksuhauta.net/joule.php

  ”Ostin juuri uuden aseen ja paketissa lukee/myyjä sanoi, että sen teho on alle yhden joulen. Miten se testauksessa ampui kuitenkin yli tehorajojen?”

   Etenkin kiinalaisvalmisteisten aseiden tehoissa saattaa olla rajujakin heittoja, joten kannattaa varmistaa ostohetkellä aseen vaihto/palautusoikeus, mikäli ase onkin liian tehokas. Pakkauksien merkintöihin ei valitettavasti voi luottaa sokeasti. Varmin valinta on ostaa Maruin ase.

  ”Minulla on CO2 käyttöinen ase, joka ampuu täydellä kapselilla joskus yli 100m/s 0.2g kuulalla, saako sillä kuitenkin pelata?”

   Ei saa. Monet CO2 käyttöiset aseet ampuvat hyvinkin epätasaisilla lähtönopeuksilla. Mikäli yksikin laukaus testauksen aikana menee yli rajojen, ei sillä saa pelata. Varmin vaihtoehto on hankkia ponnekaasulla toimiva pistooli.

  ”Tapahtumassa, johon haluaisin osallistua lukee *sold out*. Voinko silti tulla pelaamaan, kun kavereitani on jo samassa tapahtumassa?”

   Valitettavasti et. Tapahtumiimme on aina rajattu määrä paikkoja, ilmoittautuminen kannattaakin hoitaa aina hyvissä ajoin. Muistathan lukea saamasi vastauksen huolella läpi.

  ”Voiko teiltä ostaa kuulia ja kaasua paikanpäältä?”

   Kyllä voi. Meillä on kentällä pieni kantiini, josta voit ostaa G&G:n 0,2g kuulia, kaasua sekä virvokkeita ja naposteltavaa. Kantiini ja kenttä ovat auki vain tapahtumien yhteydessä.

  ”Minulla ei ole mitään harrastamiseen liittyviä varusteita, voinko silti tulla kokeilemaan lajia teille?”

  Ehdottomasti! Tarvitset mukaan vain normaalin sisäliikuntavarustuksen ja lenkkarit, muut varusteet voit vuokrata meiltä. Lähes jokaisessa tapahtumassamme on muutama ensikertalainen mukana, joten aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita.