Huutokaupan tuotekuva

Back Alley 3.0:n ensimmäinen yksäri

Halutessasi osallistua tähän huutokauppaan, Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja suunnista kaupan tuotteeseen, Back Alley 3.0:n ensimmäinen yksäri. Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää huutoja.

Mahtava kokemus kahdeksalle

Haluatko päästä ensimmäisenä kokemaan Back Alley 3.0:n? Jos näin on, tässä on huutokauppa juuri sinulle. Jos jollain teidän porukasta on Tulitukikortti, saatte mahdollisuuden osallistua ensimmäisenä ystäviesi, työkavereidesi tai kanssa-airsoftaajien kanssa tähän huutokauppaan. Paras puolihan on, että vain yhdellä pitää olla tulitukikortti.

Iltapäivä, jonka jälkipelit ei lopu

Ota mukaasi seitsemän ystävääsi, työkaveria, kanssa-airsoftaajaa tai satunnaisia ohikulkijoita ja tule kokemaan kahden tunnin mätöt ensimmäisessä yksityispelissä. Teillä ei välttämättä tarvitse olla omia varusteita tai pyssyjä, nimittäin vuokravarusteet kuuluu tähän pakettiin. Helppoa ja hauskaa.

Kahden tunnin kello
ihminen saunassa siluetti

Jälkipelit saunassa ja loungessa

Koska aina tapahtumiin kuuluu jälkipelit ja vääntöä kuka oli paras kaikista, voi sen tehdä parhaiten saunassa. Saunaan on myös mahdollisuus tuoda omat eväät ja juomat. Mahdollisuus on myös istuskella Loungessa, jos hieman erilainen jälkipeli kiinnostaa.

Näytä kuuluneesi ensimmäisten joukkoon

Pakettiin kuuluu jokaiselle osallistujalle oma T-paita, joka osoittaa sinun olleen ensimmäisten joukossa pelaamassa.

  • Paidan väri musta
  • 100 % kehrättyä puuvillaa
  • 153 g/m²
  • Esikutistettu
First t-paita
ASG pistooli tuotekuva

Palkintopistoolli vyölle tai kalsonkeihin!

Tapahtumassa arvotaan ASG CZ P-09 blowback kaasupistooli. Pakkohan palkintopottiin on myös lisätä pyssy. Tällä kelpaa paukutella omassa yksityisilaisuudessa tai yllättää kotiväki!

Riittävästi energiaa

Paketissa on mukana pelien lisäksi lisäenergiaa. Koko porukalle kuuluu 72 tölkkiä 9mm energiajuomaa joko paikanpäällä nautittuna tai kotiin vietäväksi.

9mm tölkki tuotekuva
Proairsoft Coupon Ad

Alennuksia koko porukalle

Sen lisäksi, että olet jo oikeutettu 10 % alennuksiin kaikista Back Alleyn tuotteista ja yksityistapahtumista, osallistujat saavat 15 % alennuksen ProAirsoftiin. Uutta tämänlaista tilaisuutta ei tule ihan heti uudestaan vastaan.

Tapahtuman sponsorit

Halutessasi osallistua tähän huutokauppaan, Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja suunnista kaupan tuotteeseen, Back Alley 3.0:n ensimmäinen yksäri. Vain kirjautuneet käyttäjät voivat jättää huutoja.

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup