Yksityistilaisuus

”What’s the matter? The CIA got you pushing too many pencils?” – Dutch, 1987

Löydä sisäinen toimintasankarisi

Oletteko koskaan miettineet miltä tuntuisi taistella videopelimäisessä ympäristössä toisiaan vastaan? Back Alleylla pääsee kokemaan uudenlaisen kokemuksen Actionin janoisille porukoille. Realistinen kaupunkisimulaatiomme tarjoaa jokaiselle oman elämänsä toimintasankarille ympäristön juuri tähän.

 

Ikoni vauhdissa
airsoft pistooli ja kuulia

Vähän kuin videopeli

Lähes kaikki tietää videopelit, mutta miten jos sen veisi seuraavalle askeleelle. Yksityistilaisuudessa pääsette peliporukan, klaanin tai vaikka satunnaisten tuttujen kanssa kokemaan videopelien tunnelman.

Polttarit, tykypäivät, tiimipäivät ja muut kekkerit

Polttareissa, tyky- tai tiimipäivissä ja muissa kekkereissä pääsee testaamaan taitoja oman porukan kesken. Miten olisi bestmanit vastaan muut tai oletko halunnut aina kokeilla miten esimiehet pärjää peleissä? Järjestämme vuosien kokemuksella erilaisia tapahtumia, joissa osallistujilta ei vaadita mitään aikaisempaa kokemusta lajista. Me järjestämme kaiken tarvittavan ja tapahtumissa on aina ammattilainen mukana vetämässä peliä. Koe tapahtuma, joista puhutaan vielä vuosienkin päästä.

49512323_2028880350531050_5396584595917373440_n
saunan lauteet

Saunatila

Back Alleyn saunatilassa voi jatkaa helposti jälkipelejä löylyjen lomassa. Saunatilan voi varata joko pelien yhteydessä tai erikseen. Sinne voi myös tuoda omat juomat ja ruuat, joten illan viettäminenkään ei ole mikään ongelma.

Varaa tapahtuma, joka jää mieleen

Varaa tapahtumasi alla olevalla lomakkeella ja asiantuntijamme räätälöivät teille sopivan paketin. Olemme teihin yhteydessä lomakkeen täyttämisen jälkeen.

  • Opastus peleihin
  • Vuokravälineet ja loputtomat kuulat
  • Pelinvetäjä
  • Aseiden teho valittavissa    (?)

Hinnasto

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulle heräsi kysymyksiä.

Varauskalenteri

Löysitkö etsimäsi?

Invite & Earn

X
Signup to start sharing your link
Signup